SAVR

SAVR är sparappen för den som vill investera i fonder utan att vara insatt. Oavsett om du sparar till semestern, pensionen, barnen eller framtidsdrömmen så kan SAVR göra det enklare. SAVR använder sig av en så kallad fondrobot, som använder articiell intelligens för att automatiskt placera pengarna – och kan ge en hög avkastning för en väldigt låg kostnad.

SAVR – Samma fonder. Halva avgiften.

Fördelar med SAVR:

  • Öppna konto på 3 min
  • Inga fasta avgifter
  • Fria insättningar och uttag
  • Över 1300 fonder
  • Tryggt & säkert
  • Insättnings­garanti
  • Investerar­skydd
  • Regleras av finans­inspektionen

Nackdelar med SAVR:

  • Inget betal- eller kreditkort

Precis som Avanza är SAVR en investeringsplattform och kan inte användas som lönekonto, för att shoppa eller för att skicka pengar. Därmed rekommenderar vi att du väljer SAVR som investeringssparkonto och en annan bankapp för allt annat.

Vad är SAVR?

SAVR är en app och en så kallad fondrobot, som använder articiell intelligens för att automatiskt investera dina pengar i en av flera förvaltade fonder. Det gör det väldigt enkelt att spara pengar med hög avkastning.

Hur fungerar SAVR?

Efter att du har öppnat ett konto hos SAVR kan du sätta in pengar på ditt SAVR-konto. Pengarna du sätter in investeras automatiskt av SAVRs fondrobot i form av att köpa andelar i aktivt förvaltade fonder med hög avkastning.

Vilka avgifter har SAVR?

SAVR har ingen månadsavgift, ingen årsavgift och inga avgifter för insättningar eller uttag. Den enda fasta avgiften är en plattformsavgift på 0,09%. Därtill kan du få betala en valutaväxlingsavgift på 1%, om du handlar utländska fonder i en utländsk valuta.

Avgifter hos SAVR
Fast avgift0 kr
Insättningsavgift0 kr
Uttagsavgift0 kr
Plattformsavgift0,09%
Valutaväxlingsavgift1,00%

Notera att valutaväxling är valfritt.

Omfattas SAVR av insättningsgarantin?

Ja, alla pengar du sätter in på ditt SAVR-konto täcks av den statliga insättningsgarantin och investerarskydd.

Är pengarna säkra hos SAVR?

Ja, SAVR övervakas av Finans­inspektionen (genom Fondab AB). Pengarna täcks av den statliga insättningsgarantin och investerarskydd.

SAVR Omdömen

Google Play omdöme

SAVR har fått 4,0/5 Google Play Store.

Apple App Store omdöme

SAVR har fått 4,4/5 i Apple App Store.

SAVR

SAVR sparar medan du gör annat

Öppna konto