Anyfin

Anyfin är en app som hjälper dig att samla lån, delbetalningar och krediter upp till 100 000 kr med hjälp av en smart AI-teknik. Genom att samla sina skulder i ett enda samlingslån får man i regel mycket bättre villkor, lägre ränta, samt färre och mindre avgifter – Mer pengar kvar på kontot, med andra ord.

Till skillnad från många andra tjänster för att kombinera lån så erbjuder Anyfin inte några nya krediter, utan enbart att slå ihop dina existerande skulder (upp till 100 000 kr). Det är även unikt att Anyfin använder sig av artificiell intelligens för att sänka dina månadskostnader. De administrativa avgifterna hålls så låga som möjligt, medan räntan är individuellt kalkylerad.

Ingen ska betala mer än de behöver

Anyfin Lån

Ett lån från Anyfin skiljer sig som sagt från andra låntjänster, eftersom det endast kan användas till att betala av tidigare lån, krediter och avbetalningar. Du får en låg, invidivduell ränta, som sätts med hjälp av artificiell intelligens. I appen får en du snabb överblick över alla dina krediter och kan enkelt lägga till nya via BankID, eller genom att fota fakturan/räkningen.

Info om Anyfins lån

Lånebelopp1 000 kr – 100 000 kr
Lånetid1 månad – 10 år
Effektiv ränta3,95% – 24,95%
Uppläggningsavgift0 kr
Månadsavgift29 kr
Åldersgräns18 år
KreditupplysningJa, UC
Betalningsanmärkning ok?Ja, om 12+ månader
BankIDJa
DirektutbetalningNej

Hur funkar Anyfin?

  1. Dina krediter hämtas automatiskt med mobilt BankID
  2. Anyfin ger dig ett erbjudande med lägre ränta
  3. Betala direkt i Anyfin-appen, utan avgifter

Anyfin Ränta

Anyfin’s ränta sätts individuellt, så det är svårt att uppskatta exakt vilken ränta Anyfin ger dig. Räntesatsen ligger dock mellan 3,95% – 24,95% och det är värt att påpeka att Anyfin vill sänka din ränta. Deras AI-teknik sköter allting automatiskt och det är inte ovanligt att man får 50% lägre ränta hos Anyfin än sina tidigare långivare – varför inte testa själv?

Exempel på lån och ränta från Anyfin

Lånebelopp10 000 kr
Lånetid12 månader
Ränta5,59%
Effektiv ränta12,52%
Månadskostnad/Amortering889 kr / mån
Månadsavgift29 kr / mån
Uppläggningsavgift0 kr
Total ränta och avgifter673 kr
Total lånekostnad10 673 kr
Anyfin AppAnyfin lånAnyfin ränta

Anyfin Omdöme

Om du letar efter en smart app som kan hjälpa dig att betala av dina gamla skulder genom att samla alla lån, krediter och delbetalningar i en enda avbetalning så är Anyfin för dig. Deras AI-teknik gör att allting går väldigt snabbt och extremt säkert. Dessutom är det väldigt enkelt att komma igång, då det bara är att scanna, fota eller maila dina fakturor till Anyfin, så går resten nästan automatiskt.

Anyfin

Samla lån upp till 100 000 kr

Öppna konto