Nordea

Nordea är en nordisk bank- och finanskoncern med huvudkontor i Helsingfors. Banken erbjuder två olika bankappar, Nordea Mobilbanken och Nordea Wallet. Mobilbanken är din internetbank i mobilen, medan Wallet är din mobila e-plånbok som låter dig betala och spara alla dina köp i mobilen.

Nordea Bank Abp grundades år 2000 i samband med att Merita-Nordbanken, Unibank och Kreditkassen slogs ihop. Under många år var deras internetbank och mobilapp underutvecklade, men nu har Nordea äntligen kommit ikapp och lanserat vettiga bankappar.

Nordea Mobilbanken

Nordea Mobilbanken är den mobila versionen av internetbanken. I många år var Nordeas internetbank inte anpassad till mobilen, men nu har nya internetbanken och nya mobilbanken lanserats.

Nordea Mobilbanken – appen för dina bankärenden

I mobilbanken kan du hålla koll på din ekonomi och göra dina bankärenden via mobilen, var du än befinner dig. Betala dina räkningar med ett blipp, logga in med fingeravtryck och chatta direkt med Nordeas kundtjänst. Via appen får du tillgång till en rad smidiga tjänster som är anpassade till mobilen.

Skaffa Mobilbanken nu

Nordea Wallet

Nordea Wallet är en betalapp som låter dig handla kontaktlöst, kontaktlöst och kortlöst via mobilen, samt loggar alla dina köp. I nya Nordea Wallet får du en överblick över alla dina kortköp oavsett om du betalat med smartklockan, mobilen eller det fysiska bankkortet. Se det som en brygga mellan ditt bankkonto och omvärldens alla betalningsmöjligheter.

  • Se alla dina kortköp.
  • Sök på köpställe eller belopp.
  • Se månadssammanställning av dina kortköp.
  • Dina transaktioner visas också i kategorier.
  • Aktivera dina kort i olika betalningsappar

Betalningsappar som stöds av Nordea Wallet är Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, Fitbit Pay, Fidesmo Pay och Garmin Pay.

Skaffa Nordea Wallet nu

Nordea

Gör alla bankärenden i mobilen

Öppna konto