Coinbase

Coinbase är en av världens största kryptobörser, det vill säga en marknadsplats för kryptovalutor. Här kan du köpa och sälja kryptovalutor, så som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, The Graph, Chainlink och många fler. Du kan även få gratis kryptovalutor av Coinbase genom deras “Coinbease Earn”-program, där du tjänar små summor av kryptovalutor genom att lära dig mer om dem. Coinbase är perfekt för nybörjare inom krypto och valutahandel.

Coinbase – Det enklaste stället att köpa och sälja kryptovaluta.

De största fördelarna med Coinbase

  • Extremt användarvänligt
  • Köp & sälj kryptovalutor
  • Betala med kryptovalutor
  • Tjäna bonus i kryptovalutor
  • Inga återkommande avgifter

Skaffa Coinbase nu

Coinbase Kort

Coinbase erbjuder ett VISA-kort kopplat till dina kryptovalutor, som låter dig spendera kryptovaluta överallt som tar emot VISA debetkort. Om du väljer att gå med i Coinbase Crypto Rewards så får du dessutom upp till 4% tillbaka i bonus på dina inköp.

Coinbase – Krypto för nybörjare

En av fördelarna med Coinbase över andra kryptobörser är att Coinbase har ett väldigt enkelt och användarvänligt gränssnitt, samt erbjuder en portfölj av handvalda kryptovalutor. Det gör att Coinbase är perfekt för nybörjare som inte har mycket erfarenhet inom valutahandel, aktier eller kryptovalutor. Nackdelen är att avgifterna är något högre än hos andra börser – Men för att kringgå det kan du kasta dig ut i djupet av kryptovalutor genom att byta till Coinbase Pro.

Coinbase Pro

Coinbase Pro är helt enkelt en mer avancerad version av Coinbase, med ett betydligt mer komplicerat gränssnitt och många fler alternativ. Här finns det fler kryptovalutor att välja bland än i vanliga Coinbase. Här kan du placera ordrar för att köpa eller sälja vissa kryptovalutor vid ett visst pris, eller ställa in mer avancerade köp- och sälj-regler. Avgifterna för kryptohandel är lägre på Coinbase Pro.